zaterdag 2 juli 2011

Dagelijkse portie groenten vanaf nu in pil

Een gezond eetpatroon onderhouden kan voor sommigen plots heel wat makkelijker worden dankzij een nieuwe wonderpil die het equivalent van vijf porties fruit en groenten per dag zou bevatten.

In Amerika is het supplement 'Juice Plus+' al erg populair, ook het Duitse Olympische team zou dit nemen. Het product wordt vanaf vandaag in het Verenigd Koninkrijk verkocht in drie verschillende samenstelling. Het is bedoeld voor mensen die het te druk hebben om aan hun dagelijkse vijf porties fruit en groenten te komen. Door dit te nemen, zou je evenveel voedzame stoffen opnemen als wanneer je 17 verschillende soorten groenten en granen eet.






Geen vervanging
Distributeur Justin Dodd: "Juice Plus+ is een wonderpil, je kunt op deze manier makkelijk al je vitamines opnemen. Zo kan iedereen gezond leven, onafhankelijk van hoe druk ze het hebben. Toch blijft het belangrijk om verse groenten en fruit op het menu te zetten." Ook benadrukken experts dat het product geen echt, vers eten kan vervangen, maar dat het als onderdeel van een gezonde levensstijl gezien moet worden. (ep)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten