zondag 19 oktober 2014

Ouders die kids verloren bij MH17 doen emotionele oproep

Anthony Maslin en Marite Norris verloren hun drie kinderen bij de vliegramp MH17. Vandaag deden zij een emotionele oproep aan Rusland en Oekraïne om te stoppen met deze oorlog: 'Onze kinderen zijn ons ontnomen door een oorlog waar ons land geen rol in speelde'.

Via het ministerie van Buitenlandse Zaken van Australië kwam de oproep naar buiten. Het is een emotionele hommage aan hun drie overleden kinderen van acht, tien en twaalf jaar oud. Ook hun grootvader Nick Norris wordt geëerd.

De familie was op vakantie in Nederland toen de ouders besloten een paar dagen extra te blijven. De kinderen vertrokken samen met opa weer richting Down Under, vanwege de scholen die weer begonnen. Een beslissing met een tragische afloop.

In de verklaring worden onder meer de bijzondere karakters van de kinderen geloofd en laten de ouders weten dat het leven na de ramp een constante hel is en ondraaglijk veel pijn veroorzaakt. Tegelijkertijd voelen ze zich gesteund door de spirituele aanwezigheid van hun kinderen.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten