woensdag 6 juli 2011

Vermiste toeriste na 15 dagen levend gevonden in Spanje

© Facebook
De Nederlandse toeriste Mary-Anne Goossens is in Spanje levend teruggevonden in moeilijk toegankelijk gebied. De politie heeft de vrouw kunnen bevrijden nadat ze vermoedelijk na een val is komen vast te zitten tussen de rotsen. Een helikopter van de Guardia Civil is vanmiddag geland bij het ziekenhuis van Torre del Mar, met Mary-Anne aan boord. Ze kon op eigen kracht uit de helikopter stappen.De 48-jarige dame was half juni naar Malaga gegaan voor een vakantie van 10 dagen. Mary-Anne was 15 dagen vermist.









Rotswater
De vrouw werd aangetroffen tussen de plaatsen Nerja en Cómpeta, nabij de rivier Chillar, meldden Spaanse media. De Limburgse dame is vandaag gevonden door drie jonge wandelaars. Ze hebben haar iets te eten gegeven en zijn vervolgens direct op zoek gegaan naar een plek waar ze bereik hadden met de mobiele telefoon. Mary-Anne was ernstig verzwakt, maar nog wel bij bewustzijn. Ze hield zichzelf in leven met een laagje water tussen de rotsen.

Dolgelukkig
De familie van Mary-Anne Goossens is dolgelukkig na het bericht dat de Limburgse vrouw levend is gevonden. Op Facebook schrijft de dochter van de vrouw, Jantje Korten: "Ik heb mama net aan de telefoon gehad!!! Ze is zo ongelofelijk sterk! We vliegen zo! I love you mama! Laat de champagne maar komen xxxx Yoehoe we love you facebookfriends." Haar kinderen willen samen met haar ex-man in de loop van vandaag naar de vrouw in Spanje reizen. (kve)

Bron:

Lees ook: 'Een wonder dat Mary-Anne nog leeft'

1 opmerking: