maandag 25 november 2013

Mysterie in Frankrijk rond kinderlijkje en donkere vrouw

De zwarte vrouw die het kindje vergezelde. © AFP.


De identiteit van het overleden meisje dat woensdag werd gevonden in het Franse Berck-sur-Mer is nog niet bekend en van de vrouw die het kindje vergezelde ontbreekt elk spoor. De Franse politie zet haar onderzoek in de zaak van het kinderlijkje onverminderd voort, meldt persbureau AFP.

Garnaalvissers vonden het meisje woensdagmorgen op het strand van Berck-sur-Mer in het Noord-Franse departement Pas-de-Calais. Vrijdag deed de politie een oproep voor mogelijke getuigen, vergezeld van een beschrijving van het meisje. 'Lichte huid, blauwe ogen en golvend bruin haar', klonk het. Niemand heeft zich vooralsnog gemeld voor het overleden kindje.

Het gerecht zoekt nog altijd intensief naar de zwarte vrouw die het kindje vergezelde. Op vrijgegeven videobeelden van bewakingscamera's in het Parijse Paris-Nord is ze te zien met het kindje op weg naar Berck-sur-Mer op dinsdag. Beelden van woensdag, de dag van de ontdekking van het lijkje, tonen haar alleen.

Volgens de politie zou de zwarte vrouw ongeveer 30 jaar oud zijn, een bril dragen en zich in het Frans uitdrukken. Het meisje overleed aan een ophoping van vocht in de longen, waarschijnlijk ten gevolge van verdrinking.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten