dinsdag 7 juli 2015

Man vliegt met ballonnen aan tuinstoel over Canadese stad

De 'tuinstoelpiloot', die naar eigen zeggen een skydiver is, wilde met de stunt zijn bedrijf van schoonmaakproducten promoten. Het was de bedoeling om in de Calgary Stampede, een jaarlijkse rodeo, te landen maar daar stak de wind een stokje voor. De man werd enkele kilometers in de andere richting gedreven en zag zich genoodzaakt met zijn parachute in een grasveld te landen.

,,Het was het leukste dat ik ooit gedaan heb", aldus de 26-jarige Boria, die door de politie werd aangeklaagd en de voorbije nacht in de cel doorbracht. De ballonnen en stoel zouden zondagavond pas later zijn teruggevonden. ,,Een groene plastic tuinstoel die we in een plaatselijke Walmart voor 10 dollar kochten", vertelt Connor Shauf, een vriend van de Boria, volgens nieuwssite CBC. De in totaal 110 ballonnen waren allemaal zo'n 2 meter.

Hoewel de stunt niet volledig volgens plan verliep, leverde het de man wel de gevraagde publiciteit op. Zo zagen veel mensen de tros ballonnen voorbij vliegen en deelden foto's en filmpjes via sociale media, waarna het ook door verschillende (inter)nationale media werd opgepikt.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten