vrijdag 28 september 2012

Miljonair heeft ingeklapte neus na coke snuiven


James Brown leek het op 36-jarige leeftijd na een succesvolle carrière in de vastgoedsector helemaal gemaakt te hebben. De miljonair besloot om met pensioen te gaan, waarna zijn leven stukje bij beetje instortte. Hij raakte verslaafd aan cocaïne en snoof zo veel dat hij een groot stuk van zijn neus verloor. Verder moet hij nu na negen jaar een celstraf van vijf jaar uitzitten.

Dat schrijft The Mirror. Dankzij transacties in de vastgoedwereld werd Brown snel rijk, waarna hij besloot om op zijn 36ste van zijn oude dag te gaan genieten in Portugal. Daar kwam hij in aanraking kwam met cocaïne. Hij raakte verslaafd en snoof zo veel dat het leidde tot paranoia, hartproblemen en een zware misvorming van zijn neus, omdat de feestdrug het kraakbeen van zijn neusschot opvrat. Op de politiefoto zie je hoe zijn neus als het ware is ingeklapt dankzij zijn verslaving.

Politieagenten troffen vorig jaar voor meer dan 220.000 euro cocaïne aan in Browns Bentley. De pakketten had hij strategisch proberen te verstoppen. Drugs die hij weliswaar met legitiem verworven geld kocht. Naast bezit van cocaïne had hij nog meer op zijn kerfstok staan. Ook werd een stevige partij illegale wapens in zijn hotelkamer in Wales gevonden. Naar zijn verklaring had hij deze bij zich uit zelfbescherming omdat hij paranoïde was.

Brown bekende het wapen- en drugsbezit en werd deze week veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten