dinsdag 8 januari 2013

Nieuwe 'Bermuda Driehoek' na verdwijning van vliegtuig?

Na de mysterieuze verdwijningen boven de 'Bermuda Driehoek' is er mogelijk een nieuw gebied waar vliegtuigen in het niets lijken op te gaan. Boven de Islas Los Roques, een eilandengroep in de Caraïbische Zee, is vorige week een vliegtuig met zes inzittenden verdwenen. Een verklaring is er nog niet.

De vlucht van een klein vliegtuig had vrijdag normaal 42 minuten moeten duren. Volgens de Venezolaanse overheid had het toestel genoeg brandstof aan boord om drie uur te vliegen, maar het is spoorloos verdwenen. Aan boord bevond zich de Italiaanse mode-ontwerper Vittorio Missoni, die op de eilandengroep op vakantie was. Een mogelijke verklaring is een mechanisch probleem, terwijl volgens een andere theorie er sprake kan zijn van ontvoering.

Maar misschien hebben we te maken met een fenomeen zoals in de 'Bermuda Driehoek'. Volgens The Guardian zijn er sinds de jaren 90 minstens vijftien incidenten geweest met vliegtuigongevallen of verdwijningen. In 2008 verdween een toestel met veertien passagiers. Enkel het lichaam van de piloot werd teruggevonden, andere passagiers en brokstukken bleken verdwenen.

Bron
Lees ook: Erfgenaam modehuis Missoni vermist

Geen opmerkingen:

Een reactie posten