woensdag 19 februari 2014

Crewlid naaktcruise wil vrouw na aanranding in zee gooien

© thinkstock.


Een crewlid van rederij Holland America Line is gearresteerd nadat hij bekende dat hij een opvarende wilde verkrachten en haar daarna overboord probeerde te kieperen. Het incident vond plaats tijdens een zogenaamde naaktcruise waarbij de reizigers enkel kleren dienen te dragen als het schip ergens halt houdt en tijdens het diner.

Ketut Pujayasa, een 28-jarige Indonesiër, randde naar eigen zeggen de vrouw aan omdat ze hem had beledigd toen hij op Valentijnsdag haar ontbijt bracht. Na het incident brak hij 's avonds in haar kajuit in en verschool zich op het balkon tot zijn slachtoffer terugkwam.

Wurgen
Hij sloeg de vrouw met een laptop en probeerde haar te wurgen met een telefoondraad. Maar de dame vocht terug. Pujayasa vertelde later aan de FBI dat hij de intentie had om zijn slachtoffer overboord te gooien maar zo ver kwam het gelukkig niet.

De 31-jarige vrouw, die deelnam aan de achtdaagse cruise van Florida naar de Bahamas op het schip Nieuw Amsterdam, werd gered nadat een medepassagier gealarmeerd werd door het geschreeuw en op de deur van haar eigen kajuit begon te bonken. Hierdoor werd de aanvaller afgeschrikt en hij vluchtte via het balkon naar een lager dek. De vrouw kon daarop naar de gang lopen. Daar werd ze al bloedend aangetroffen door medepassagiers.

Opgepakt
Het cruiseschip hield halt in Honduras en vandaar werd de dame met een helikopter naar Miami gevlogen. De Indonesiër werd opgepakt en beschuldigd van aanranding en poging tot moord.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten