woensdag 18 januari 2012

Moeder laat meisje (6) dagenlang alleen voor tv

© THINKSTOCK

Een meisje van zes is vijf dagen lang alleen gelaten in een koude flat, met niets anders te eten dan yoghurt en chips. De 28-jarige moeder is vandaag tot 18 maanden cel veroordeeld wegens nalatigheid en wreedheid jegens een kind.
Na vijf dagen had het meisje alles opgegeten, en klopte ze aan bij de buren. Ze rilde en huilde hysterisch en zei dat haar moeder vijf dagen geleden was weggegaan, en nooit was teruggekomen.

Toen de politie later naar de flat kwam om de moeder te arresteren, was deze ijskoud, smerig en lag er nergens tapijt. De enige luxe in de woning was een flatscreen televisie.

Volgens de aanklager heeft de moeder tegen de politie gezegd dat ze 's nachts werkt in een winkel en altijd haar best doet om 's morgens weer thuis te zijn voordat haar dochter wakker wordt. Het is echter niet duidelijk waar ze al die vijf dagen gezeten heeft.







TV kijken
Het meisje vertelde de politie dat ze zich had aangekleed om naar school te gaan, en wachtte tot haar moeder thuis kwam. Toen deze niet op kwam dagen, deed ze haar schooluniform weer uit, en ging ze tv kijken.

De moeder heeft schuld bekend aan wreedheid jegens een kind, en toegegeven dat ze haar dochter vaker alleen had gelaten. Het kind wordt nu verzorgd door haar grootouders en heeft onder toezicht contact met haar moeder. (Redactie)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten