donderdag 16 februari 2012

Vrouw (25) in appartement in brand gestoken

Een 25-jarige Australische vrouw heeft over 30 procent van haar lichaam vreselijke brandwonden opgelopen, nadat iemand haar in haar appartement in brand had gestoken. Het is al het derde geval in Perth van de laatste maanden.
Het lijkt een afschuwelijke aanval. De jonge vrouw, Dana Vulin, werd naar het Royal Perth Hospital overgebracht, waar ze behandeld wordt voor de verschrikkelijke brandwonden in haar gezicht en op haar bovenlichaam. In totaal is éénderde van haar lichaam verbrand. Vulin onderging al een operatie en is nog steeds kritiek. Ze is wel stabiel.

Volgens een buurman, die het slachtoffer onder de douche hielp, was Vulin aan het 'smeulen' terwijl ze het uitschreeuwde van de pijn. De vreselijke feiten vonden plaats in een Ceresa River-luxeappartement in Rivervale, dat uitzicht biedt over de Swan-rivier. Het lijkt er niet op dat er ingebroken werd bij de vrouw maar de dader kan gevlucht zijn langs de waterkant. De afgelopen maanden vonden er al drie soortgelijke gevallen plaats in Perth.
(Redactie)

Bron:
Lees ook: Vrouw beschuldigd van in brand steken andere vrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten