vrijdag 20 april 2012

Hoofd van Indiase actrice door collega's uit bus gegooid

Meenakshi Thapa was een aanstormend talent in Bollywood, de Indiase versie van Hollywood. De vrouw werd echter brutaal vermoord door twee collega's die ze tijdens de opnames van haar laatste film leerde kennen. De mannen onthoofdden Thapa en gooiden haar hoofd uit een rijdende bus.


Daders Amit Jaiswal en Preeti Surin eisten een geldsom, nadat ze de 26-jarige Thapa hadden ontvoerd. Ze geloofden ten onrechte dat de actrice uit een rijke familie afkomstig was. Haar moeder zou wel een bedrag betaald hebben, maar heeft haar dochter nooit meer teruggezien.

Volgens de politie werd Thapa in een hotelkamer eerst gewurgd, waarna haar lichaam in stukken werd gesneden. Nadien gooiden ze de resten van haar lijk in een watertank. Haar hoofd dumpten ze later vanuit een rijdende bus op weg naar Mumbai.

Geen rijke familie
Beide verdachten bekenden hun daad na hun arrestatie. Het was hun bedoeling een groot geldbedrag te incasseren en Thapa nadien te vermoorden. Die grote som zat er echter niet in, aangezien Thapa helemaal niet uit een rijke familie kwam. Ze vermoedden dat ze rijk moest zijn, aangezien ze er luxueuze levensstijl op na hield zonder ooit een grote filmrol te krijgen.

Haar moeder hadden de daders wijsgemaakt dat Thapa gedrogeerd zou worden om een rol te spelen in een pornofilm. De politie kon de daders opsporen, omdat ze de SIM-kaart uit haar gsm nog bij zich droegen.

Bron:  foto

Lees ook: Politie zoekt vergeefs naar hoofd vermoorde actrice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten