dinsdag 17 april 2012

Knaap (9) gaat naar school en vertelt leraars dat zijn vader zijn moeder en zus vermoordde in Vegas

In de Amerikaanse gokstad Las Vegas is een onbeschrijflijk gezinsdrama gebeurd. Een jongetje van negen jaar ging er naar school en vertelde zijn leraars dat zijn moeder en zus vermoord waren door zijn vader. De jongen leidde de politie dan naar hun huis in de buurt van de school en daar troffen de agenten de lijken van de moeder en de zus (10) aan, alsook de vader die helemaal onder het bloed zat en in handboeien werd weggeleid. Het vierjarig broertje van de leerling bleek gelukkig ongedeerd bij dit onwezenlijke gezinsdrama. De vader had zijn vrouw en dochtertje afgeslacht, maar zijn zoontjes gespaard.

Volgens de hulpdiensten kwam het negenjarige jongetje 's morgens rond 9 uur in de Mabel Hoggard Elementary School in Las Vegas al aan in een soort shock. Nadat de heel verwarde en zwaar aangeslagen knaap zijn leraars verteld had over de moord, volgde de politie het jongetje naar hun bescheiden huisje. Daar vonden ze de lijken van de moeder en het tienjarige zusje van het jongetje. De vader bleek zwaargewond te zijn, maar het vierjarig broertje van de leerling bleef gespaard van de tragedie. Ook de hond des huizes was ongedeerd en werd opgevangen door de dierenbescherming.

Buren
De stoppen waren bij de vader blijkbaar compleet doorgeslagen. De man heet Arturo Martinez. Hij werkt als electricien. Een buurvrouw zei dat er nooit eerder problemen waren geweest met de man, maar dat ze maandagmorgen werd opgeschrikt door geweerschoten. Een andere buurvrouw had dan weer een man luid horen roepen en een kind horen huilen.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten