woensdag 16 mei 2012

Bruidegom verdacht van moord op bruid

De politie in Burbank, een voorstad van Chicago, is op zoek naar een bruidegom die ervan wordt verdacht zijn bruid kort na het huwelijksfeest te hebben doodgestoken. Het stoffelijk overschot van de 26-jarige vrouw werd zondag aangetroffen in de badkuip van hun appartement.

De vrouw was nog gekleed in de cocktailjurk die ze in elk geval op de avond van de bruiloft had gedragen, en mogelijk ook tijdens de huwelijksplechtigheid, aldus een politiewoordvoerder.

Limousine
Het huwelijk was vrijdagmiddag voltrokken in het stadhuis van Chicago. Daarna werd in een restaurant gedineerd met vrienden, waarna het gezelschap in een limousine koers zette naar een nachtclub. Het kersverse echtpaar was vrijdagnacht om 4 uur voor het laatst gesignaleerd. Vermoedelijk werd de moord hooguit enkele uren gepleegd nadat het stel in zijn appartement was aangekomen.

Incidenten
Het paar was twee jaar bij elkaar. Volgens betrokkenen waren er weleens incidenten tussen de twee geweest, maar de politie zegt dat dat niet tot aangifte heeft geleid. Getuigen hebben gemeld dat op de huwelijksdag geen sprake leek van ruzie.

Onverwacht
Voor intimi kwam het huwelijk onverwacht. Ze waren kort van tevoren uitgenodigd, maar wisten niet dat het om een huwelijksvoltrekking ging.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten