donderdag 21 februari 2013

Ex-minnares van DSK: 'Hij is half man, half varken'

Juriste Marcela Iacub was zeven maanden lang de minnares van Dominique Strauss-Kahn. In het boek 'Belle et Bête' dat ze daarover schreef en dat volgende week in de boekhandel ligt, omschrijft ze de voormalige voorzitter van het IMF als 'half man, half varken'.

Delen van het boek zijn verschenen in Le Nouvel Observateur. Strauss-Kahn heeft met afschuw gereageerd en stuurde een brief naar het weekblad.

'We hadden een affaire van eind januari 2012 tot augustus van hetzelfde jaar', stelt ze. Alles in haar boek is waarheidsgetrouw, behalve de intieme scènes. 'Voor de seksuele scènes heb ik me moeten beroepen op mijn beste herinnering. Indien ze niet waarheidsgetrouw zijn op het feitelijke niveau, zijn ze dat wel op het fysieke, emotionele en intellectuele plan'.

'Kunstenaar van de wansmaak'
Iacub omschrijft DSK als een dubbel wezen, half man en half varken. 'Alles wat creatief is aan hem, al wat artistiek en mooi is, behoort toe aan het zwijn en niet aan de man. De man is walgelijk, het varken is schitterend zelfs al is het een varken. Het is een kunstenaar van de wansmaak, een dichter van de vuiligheid. Het varken is het heden, het plezier, het onmiddellijke, het mooiste wat er is, het mooiste deel van de man. Tegelijk is het varken een weerzinwekkend wezen, niet in staat tot moraal, niet in staat te praten of sociaal contact te leggen'.







'Je zou het Elysée veranderd hebben in een seksclub'
'Dit iboek, Kahn, Se Strauss-K, Domiiqus innares, Dje echte fout, je enige onvergeeflijke fout. Je deed alsof je bereid was om je bloed te vergieten voor het vaderland, maar in werkelijkheid zou je het vaderland gebruikt hebben om er je onuitputtelijk sperma over te lozen. Je zou het Elysée getransformeerd hebben tot een reusachtige seksclub. Je zou je vergrepen hebben aan je medewerkers, je zou er organisatoren van orgieën van gemaakt hebben, experts in de kunst van het bevredigen van je meest duistere driften'.

'Het ideaal van het varken is de orgie: niemand wordt op het feest geweigerd, zelfs de ouderen en de lelijken en de allerkleinsten zijn welkom'.

'Dubbele afkeer'
Die karakterschets is bij DSK in het verkeerde keelgat geschoten. Hij schreef meteen een brief naar de oprichter van Le Nouvel Observateur, Jean Daniel. Dat meldt Le Figaro.

'Bij het lezen van de Nouvel Observateur, word ik getroffen door een dubbele afkeer', schrijft Strauss-Kahn. 'Enerzijds de afkeer die komt van een vrouw die verleidt om een boek te kunnen schrijven, verliefdheid veinst om er munt uit te slaan. Daarnaast ben ik geschokt door de commerciële publicatie van dergelijke troep die men doorgaans serveert in de rioolpers. Ik word er misselijk van'.

DSK voegt er aan toe dat hij zijn advocaten heeft ingeschakeld om te onderzoeken wat ze wettelijk tegen 'deze gruwel' kunnen ondernemen.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten