maandag 12 september 2011

Jongetje (3) na vier dagen teruggebracht door ontvoerders


Een zondags mirakel gisteren in het Canadese Vancouver, waar een vermist jongetje van drie jaar na vier dagen zonder kleerscheuren terug werd gebracht door zijn kidnapper(s). Dat meldt de Vancouver Sun. Enkele uren voor zijn volgens de politie "ongelooflijke" terugkomst hadden de ouders van Kienan Hebert een emotionele oproep in de media gedaan om hun zoontje vrij te laten.

"Kienan is pas drie jaar en, zoals jullie wel zullen weten en wij weten, kan hij nog niet praten. Hij zal dus niet kunnen zeggen wie jullie waren. Grijp alsjeblieft deze kans om hier zonder straf aan te ontsnappen. Het enige dat wij willen is Kienan terug veilig in ons midden hebben om hem in onze armen te sluiten. Thank you!", aldus de familie in een officiële mededeling zaterdagavond. Enkele uren later werd Kienan afgezet in het lege huis van het gezin. De familie verbleef tijdens het hele horrorverhaal bij vrienden.






Nadat de ontvoerder Kienan had afgezet aan het huis, belde hij/zij 911 om te melden dat het jongetje weer veilig bij hem thuis was. "Dit is erg heuglijk nieuws", aldus korpschef Dan Moskaluk in de Vancouver News. "Zo'n dossiers kennen immers zelden een goeie afloop. Het kind is veilig en wel teruggebracht. Dit is zelfs de eerste keer dat ik zoiets meemaak." De hoofdverdachte in de zaak, Randall Hopley, is nog steeds op vrije voeten. Voor de familie bijzaak nu ze Kienan weer terug bij hen hebben. (odbs)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten