maandag 12 september 2011

'Vader familiedrama Veldhoven hing zoontje (1) op'

© FOTO GOOGLE STREETVIEW

Het dorpje Veldhoven is dit weekend opgeschrikt door de moord op een 1-jarig jongetje. Het kindje werd zaterdagochtend gevonden. De vader, de vermoedelijke dader, werd gisteren levenloos teruggevonden. Betrouwbare bronnen laten weten dat de man zijn kind zou hebben opgehangen.
De politie vermoedt dat de vader daarna zelfmoord heeft gepleegd. Bronnen hebben aan het Eindhovens Dagblad laten weten dat de man zijn kind heeft opgehangen. Vervolgens maakte hij een foto van hem, die hij per telefoon naar de moeder stuurde. Zij was op dat moment niet thuis.







Afscheidsbrief
Na het misdrijf in de woning, verliet de man het huis en liet een afscheidsbrief achter. De vrouw is in paniek naar huis teruggekeerd in een poging haar zoontje te redden, zo meldt de krant op zijn website.

Ze is via het platte dak aan de achterzijde van het appartement naar het aangrenzende winkelpand gelopen, met het kind in haar armen. Daar is door een kok van het nabijgelegen grand-café nog geprobeerd het jongetje te reanimeren.

Korte tijd na de alarmmelding om half elf arriveerden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en nam ambulancepersoneel de reddingsactie over. Maar hun inzet was tevergeefs.

Heel Veldhoven en met name de betrokkenen zijn hevig geëmotioneerd. Burgemeester Jack Mikkers reageerde via Twitter: Laten we met zijn allen de rust bewaren. Laten we, als samenleving, alle nabestaanden onze steun geven.



Bron:

Lees ook: Vader bereidde moord op zoontje goed voor 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten