maandag 14 november 2011

Meisje (10) bedreigt lerares met de dood in snoepjesrel

In Florida is de tienjarige Miesha Bryant gearresteerd omdat zij haar lerares met de dood zou hebben bedreigd. Het meisje pikte het niet dat juf Kelly Sanchez haar halloweensnoepjes in beslag had genomen. "Als ik mijn snoepjes niet terugkrijg maak ik jou en je familie kapot", brieste de leerlinge.
Miesha Bryant had haar snoepjes mee naar de klas genomen om uit te delen aan haar klasgenootjes van de Zellwood Elementary School. De juf was het hier niet mee eens en nam de snoepjes in beslag tot het einde van de schooldag.

Stomp in de maag
Op een gegeven moment stond Miesha recht, ging achter het bureau van de lerares, pikte daar haar snoepjes en begon er mee te gooien naar haar medeleerlingen. De juf probeerde hier een stokje voor te steken, maar kreeg prompt een stomp in de maag toegediend van de opstandige leerlinge. Als klap op de vuurpijl dreigde het meisje ermee haar lerares en haar familie te zullen vermoorden.








In de boeien
Een veiligheidsagent kwam het meisje uit de klas plukken en bracht haar naar het kantoor van de schooldirecteur. Inmiddels was de politie opgetrommeld. Agenten klonken de leerlinge met handboeien vast aan een stoel. Het meisje, 1,20 meter groot en 36 kilo zwaar, schopte hierbij als een wilde om zich heen.

Opsluiten of begeleiden?
Miesha Bryant werd overgebracht naar een jeugdgevangenis waar zij korte tijd later werd opgepikt door haar moeder Sebrina. Die kon niet geloven wat haar dochter ten laste werd gelegd. "Ik was boos", zei het meisje bij haar vrijlating. Er moet nu beslist worden of het kind zal vervolgd worden voor slagen en verwondingen en het uiten van doodsbedreigingen. Een alternatief is, dat zij een begeleidingsprogramma zal moeten volgen. (eb)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten