dinsdag 7 augustus 2012

Meisje klampt zich vast aan dode vrouw in meer

In de Amerikaanse staat New York hebben vissers een zesjarig meisje gered uit een meer in Carmel, circa 100 kilometer ten noorden van de stad New York. Het kind had zich vastgeklampt aan het lichaam van een dode vrouw.

De vrouw was een vriendin van de moeder van het kind, vernam The Journal News van de lokale politiediensten. Ze werd later geïdentificeerd als de 59-jarige Pamela Kaner, die op het kind paste toen de moeder haar wagen naar de garage bracht.

Vissers vertelden de politie dat de vrouw en het kind blijkbaar iets voor 17.00 uur gisteravond aan het waden waren in het ondiepe water van Lake Gleneida. Wat er daarna gebeurde, is nog niet duidelijk.







Redding
De vissers, die in een bootje zaten, zagen het meisje vastklampen aan een object in het water, en dachten aanvankelijk dat het een grote plastic zak was. Pas later beseften ze dat het ging om het lichaam van de vrouw. Ze redden het meisje en verwittigden de hulpdiensten, die rond 17.00 uur arriveerden en enkel de dood van de vrouw konden vaststellen.

John Dearman van de politie zegt dat het meisje en de vrouw tijdens de reddingsactie "enkele honderden voet" van de oever dreven, waardoor de afstand zeker meer dan 60 meter bedroeg. Het meisje had geen verwondingen, maar werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk of het kind al dan niet kon zwemmen.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten