zondag 8 september 2013

Meisje (18) doodgeschoten bij poging vriend te verrassen

Het slachtoffer Premila Lal. © Facebook.


Een 18-jarig meisje uit Longmont, in de Amerikaanse staat Colorado, die haar vriend wilde verrassen en zich in zijn kast had verstopt, is doodgeschoten. Toen de 21-jarige vriend thuiskwam, sprong het meisje uit haar schuilplaats om haar vriend te laten schrikken. Die schoot in een reflex op zijn 'belager'.

Het slachtoffer, Premila Lal, werd in allerijl door de schutter en twee familieleden naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht niet meer baten. Kort nadat ze in het ziekenhuis was aangekomen, overleed het meisje.

De schutter is gearresteerd op verdenking van kindermisbruik en het onnodig in gevaar brengen van derden. Volgens mediaberichten wordt hij er ook van verdacht een minderjarige toe te laten een vuurwapen te dragen. Hij zou de 15-jarige broer van het slachtoffer hebben toegestaan een wapen te dragen zonder daarvoor de toestemming van diens ouders te vragen. Dat is in Colorado een misdrijf.

De vader van het slachtoffer getuigde op CBS Denver: 'Ik koester geen wrok. Wij hebben een dochter verloren, we willen niet dat de ouders van haar vriend hun zoon verliezen. Het was een ongeluk.'




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten