dinsdag 7 januari 2014

Verstekeling valt dood uit vliegtuig in Londen

© Thinkstock.


De inwoners van het Britse Mortlake, een voorstad van Londen, moesten zich tweemaal in de ogen wrijven tijdens het ontbijt. Midden in hun woonwijk stortte een man van grote hoogte neer op een geparkeerde auto. De dertiger van Noord-Afrikaanse origine is vermoedelijk een verstekeling die zich had verstopt in het landingsgestel van een vliegtuig.

Getuigen zagen hoe lichaamsdelen van de man na het neerstorten in het rond vlogen. 'Restanten van de onfortuinlijke man lagen echt overal op straat, er bevond zich ook een lichaamsdeel net voor mijn auto', verklaarde Billy Watson, een gechoqueerde inwoner van de wijk. 'Hij droeg een spijkerbroek, zwarte pullover en witte sportschoenen. Ik zag hem als eerste liggen. Zijn hoofd zat vol met bloed.' Niemand raakte verder gewond.

De verstekeling werd teruggevonden in een straat die pal onder een drukke aanvliegroute naar de Londense luchthaven Heathrow ligt. Wellicht had de man zich verstopt in het landingsgestel en is hij op grote hoogte bevroren waardoor hij naar beneden is gevallen.

Een politiewoordvoerder vertelde aan de Daily Mail dat de dood van de Noord-Afrikaan voorlopig als 'onopgelost' wordt geclassificeerd, maar dat de piste van een vluchteling die uit een vliegtuig is gevallen nog verder wordt onderzocht.

De man is al de tweede verstekeling in een maand tijd die levenloos werd teruggevonden in Londen. In een toestel van British Airways werd een vluchteling dood aangetroffen.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten