vrijdag 20 juli 2012

Moordenaar sjouwt met stervende echtgenote over straat

Een vrouw is doodgebloed op straat in Malmö, nadat ze door haar man thuis was afgeranseld. De echtgenoot sjouwde met zijn stervende echtgenote op straat in het centrum van de Zweedse stad. Hij vroeg hulp aan voorbijgangers en die belden de politie. De vrouw overleed bij aankomst in het ziekenhuis. De Zweed werd opgepakt op verdenking van moord.

De dader vroeg een voorbijganger om hulp toen hij zijn vrouw als een groot pakket in zijn bestelwagen wilde stoppen. Als snel werd duidelijk dat het om een lichaam in een doek ging. 'Hij had de deur van zijn kleine bestelwagen geopend en probeerde om het lichaam in een doek in het voertuig te schuiven. Hij was totaal uitgeput en handelde in paniek', vertelt een ooggetuige in de krant Aftonbladet. 'Het laken gleed weg en toen zag ik het bebloede en haast levenloze lichaam.'








De ooggetuige en omstanders belden de politie en schaarden zich rond de bestelwagen van de dader. 'Het was een ongeluk, het was een ongeluk!', schreeuwde de man in zijn voertuig. De politie en een ziekenwagen waren snel ter plaatse en de vrouw werd nog naar het ziekenhuis gebracht. Kort na aankomst in het ziekenhuis overleed ze aan haar verwondingen.

De 42-jarige echtgenoot is opgepakt op verdenking van moord. Volgens Aftonbladet had de vrouw een scheidingsaanvraag ingediend, maar trok ze die onlangs terug in. De politie voert een sporenonderzoek uit in het appartement van het koppel. De Zweed zou daar zijn vrouw zwaar toegetakeld hebben.

Veel informatie wil de politie vooralsnog niet kwijt. De verdachte heeft geen strafblad en heeft ook geen gewelddadig verleden tegenover zijn vrouw. Het slachtoffer had vijf kinderen waarvan vier met de dader.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten