vrijdag 25 januari 2013

Oom doodt nichtje van 18 maanden en roostert het lijk

Een dronken man in Oost-Siberië heeft zijn nichtje van 18 maanden aan stukken gesneden en haar lichaamsdelen in de oven geroosterd, dat maakte de lokale politie gisteren bekend.

De zus van Andrey Gadzhiev's, de 29-jarige Elena Titova, had haar kleuter gedurende 15 minuten bij hem achter gelaten omdat ze even naar de buren ging. Toen ze terugkeerde, vond ze haar dochter niet meer. Haar benevelde broer kon niet vertellen wat er met haar gebeurd was.

Ze doorzocht het huis in het Oost-Siberische Oldonda toen ze een vreemde geur opmerkte die uit de oven kwam. Toen ze die opende, merkte ze de geroosterde overblijfselen van het lichaam van haar dochter op.

Bij de gootsteen werd nog een deel van het been van het kind gevonden. De politie arresteerde de man, die emotieloos toegaf dat hij de baby had gedood en het meisje in de oven had gestopt. De 34-jarige man beweert dat hij het meisje had geduwd, waardoor ze was gevallen en gestorven. 'Ik probeerde haar lichaam te verbergen, dus stopte ik haar lijkje in de oven.'

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten