maandag 20 mei 2013

O.J. Simpson wil fors verdienen aan moordproces

Hoewel nog allerminst vaststaat dat de gevangen voormalige acteur O.J. Simpson binnenkort op vrije voeten komt, is hij zich nu al aan het voorbereiden op een leven als vrij man, meldt TMZ.

Simpson zit vast voor ontvoering, vuurwapengebruik en mishandeling. In 2008 werd hij veroordeeld tot in totaal 33 jaar cel met de mogelijkheid om na negen jaar vrij te komen onder voorwaarden. Hij heeft goede hoop dat dat niet lang op zich zal laten wachten.

Tournee
Als het zo ver is, weet hij al precies wat hij gaat doen: op tournee om colleges te geven over de zaak Nicole Brown, om daarmee 1.000 dollar per speech op te strijken. O.J. heeft er zin in, vertelt hij de bron: 'Ik bedoel, kinderen krijgen op school les over het 'Proces van de Eeuw'. En wie kan er beter over vertellen dan ik?'

Moord
O.J. Simpson kreeg wereldwijde bekendheid naar aanleiding van de beschuldiging zijn ex-vrouw, Nicole Brown, en haar vriend te hebben vermoord. Hiervoor werd hij in 1994 na een lange strafzaak vrijgesproken, maar in een civielrechtelijke zaak schuldig bevonden.

Bron
Lees ook: Verzoek O.J. Simpson om nieuwe rechtszaak afgewezen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten