maandag 6 mei 2013

Thaise filmt hoe ze jongen (5) ketamine leert snuiven

In Thailand is een model, onlangs verkozen tot de twintig finalistes van Miss Maxim, in opspraak gekomen nadat ze een filmpje online heeft gepost waarin ze een jongen van vijf leert hoe hij het verdovingsmiddel Ketamine moet opsnuiven.

Kwanjai Khempradub ontkent dat het om het zogenaamde 'Special K' gaat (in Thailand 'Ya K' of 'K' genoemd) maar stelt dat de substantie in kwestie gewoon babypoeder is en dat ze geen foute bedoelingen had. In de video rolt ze een bankbiljet op waarin ze het poeder steekt, om de jongen daarna op te dragen het via zijn neusgaten in te ademen. Daarna noemt ze hem een 'goede jongen die heel cool is'. Het filmpje werd snel gedeeld op een publieke Facebookpagina, waarna het filmpje viraal ging.

Zo kwam Kwanjai snel in de problemen met de wetgeving in Thailand, die stelt dat het delen van zo'n video een misdaad is waarop een gevangenisstraf staat. De miss riskeert maar liefst vijf jaar cel. De politie heeft Kwanjai gevraagd zichzelf aan te melden voor een onderzoek. 'Als ze niet komt opdagen, zullen we haar officieel dagvaarden. En mocht ze daar niet op antwoorden, volgt een arrestatie', aldus de lokale chef van cybercrime.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten