maandag 14 mei 2012

Struikelende schoonmaakster trekt katheter uit penis patiënt

In Californië daagt een man een ziekenhuis voor de rechter, nadat een struikelende schoonmaakster in zijn kamer de katheter uit zijn geslachtsdeel trok. Hij eist nu een schadevergoeding voor de pijn die dat incident veroorzaakte.

Na het ongeval alarmeerde Gregory Harry de verpleegster in het South Coast Medical Center in Laguna Beach. Die diende hem pijnstillers toe en probeerde meerdere malen de katheter opnieuw in de penis van de man in te brengen. Toen dit telkens mislukte, werd uiteindelijk een uroloog opgetrommeld. Die kon de patiënt uit pijnlijke situatie verlossen.

Grove nalatigheid
Gregory Harry daagt het ziekenhuis nu voor de tweede keer voor de rechter, nadat zijn klacht in eerste instantie niet-ontvankelijk werd verklaard. Deze beslissing werd in hoger beroep ongedaan gemaakt, zodat de zaak nu ten gronde behandeld kan worden. De patiënt verwijt het ziekenhuis grove nalatigheid en onzorgvuldig gedrag. Hij eist een schadevergoeding voor de pijn die hij heeft geleden en de blijvende verwonding die hij heeft opgelopen.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten