zaterdag 19 mei 2012

Will Smith slaat reporter in gezicht na kusincident

Will Smith heeft op de première van 'Men In Black 3'in Moskou een Oekraïense reporter in het gezicht geslagen. Het gênante voorval werd op de koop toe op de gevoelige plaat gelegd.

De reporter probeerde de acteur naar verluidt op de mond te kussen, iets wat hem volgens omstaanders ook effectief gelukt is. Dat maakte Smith zo razend dat hij de man meteen hardhandig wegduwde. Als kers op de taart kreeg de reporter nog een slag in het gezicht.

"Hij probeerde me op de mond te kussen, maar hij mag blij zijn dat ik hem geen mokerslag heb verkocht. Sorry dat ik dit voor het oog van de camera heb gezegd", vertelt Will na het kusincident. Volgens TMZ staat de Oekraïense reporter erom bekend dat hij regelmatig smakkerds uitdeelt aan celebrity's. "Dat is zijn handelsmerk", luidt het.




Grapjes
Volgens een ooggetuige had de reporter even voordien om een knuffel gevraagd, waar Will op instemde. Van zodra hij Smith begon te kussen, was de maat vol. "Will heeft zich daarna wel heel sportief gedragen, en vond het achteraf nog wel grappig", aldus de bron. "Hij lachte er mee en maakte er grapjes over."

Een bron dicht bij de acteur zegt dat Will zo gewelddadig reageerde omdat zijn mond wel degelijk die van de reporter raakte. De 'MIB3'-acteur herpakte zich snel en haalde meteen zijn grootste glimlach boven om handtekening uit te delen en interviews te geven.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten