vrijdag 28 oktober 2011

Slapen zoals een alien

Foto's Brunopress

Waan je een alien en slaap in een ufo. En nee, daarvoor hoef je zelfs niet de ruimte in. In Zweden, op zestig kilometer van de poolcirkel, worden sinds lang gekoesterde kinderdromen waargemaakt.


Het Treehotel in het plaatsje Harads heeft een ufo nagebouwd middenin het woud. Via een ladder, die recht uit de ruimte lijkt te komen, klim je naar deze bijzondere hotelkamer die tussen de bomen zweeft. De ufo beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en living en is dus uitermate geschikt voor een overnachting met het hele gezin.







Ben je het beu om een alien te zijn? Geen nood, het Treehotel heeft nog vijf andere boomhutten waaruit je kan kiezen: The Mirrorcube, The Bird's Nest, The Cabin, The Blue Cone en The Room with a view (nog in aanbouw). Het interieur van de hotelkamers is verschillend en zeer uniek, elke boomhut is namelijk ontworpen en ingericht door een andere architect. De boomhutten worden verwarmd door milieuvriendelijke vloerverwarming.

Mede-oprichter Kent Lindvall verklaart dat men in vijf jaar tijd 24 boomhutten wil kunnen aanbieden. De prijs van een overnachting varieert tussen 390 en 480 euro per kamer op basis van twee personen inclusief ontbijtbuffet. (kve)

Meer info: Treehotel

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten