donderdag 1 augustus 2013

'Domme' telefoondief geeft eigenares kijkje in zijn leven

Hafid, zittend in zijn appartement in Dubai © lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com/.


Het zal je maar overkomen, ben je lekker op vakantie op Ibiza, wordt op het strand je smartphone gestolen. Balen natuurlijk, maar nadat de Duitse toeriste weer thuis was gekomen van vakantie, verschenen er enkele maanden later plots foto's op haar computer die de smartphone-dief had gemaakt met de telefoon.

Op het toestel stond namelijk de populaire app Dropbox, geactiveerd met de camera-upload functie. Zo kon de onfortuinlijke Duitse ongewild meegenieten van het wel en wee van Hafid uit Dubai, die gretig gebruikt maakt van de moderne snufjes van de telefoon.

Zo fotografeert Hafid zichzelf voor allerlei aardige plekjes in Dubai, krijgen we een kijkje in zijn (rommelige) appartementje, en probeert hij ook nog eens via Skype contact te leggen met wat vriendinnen van de Duitse.

Geïnspireerd door al de fraaie kiekjes besloot zij het hele internet mee te laten genieten via een weblog. De foto's van de 'douchebag', zoals zij Hafid noemt, voorziet ze van snedig commentaar. Hafid is zich waarschijnlijk nog onbewust van zijn snel groeiende bekendheid op internet.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten