dinsdag 8 oktober 2013

Kinderverzorgster Ohio verkrachtte zeker 2 baby's

In de Amerikaanse staat Ohio is een kinderverzorgster gearresteerd voor zedendelicten bij jonge kinderen. Volgens de lokale politie werden beelden gevonden waarop is te zien hoe ze een baby verkracht. Dat meldt de Amerikaanse nieuwswebsite The Huffington Post.

De politie vond de beelden op de laptop van de 25-jarige Heather K. Haar laptop werd gevonden in het appartement van haar vriend, die zelf zedendelicten op zijn kerfstok heeft. Op de beelden is de kinderverzorgster te zien op een moment waarop ze 'seksuele handelingen' verricht bij een baby. Na een onderzoek werd ook nog een tweede slachtoffer gevonden.

De feiten zouden zich hebben afgespeeld bij het kinderdagverblijf ABC Kidz in Elyria, Ohio. Volgens de vader van een slachtoffer hebben andere personeelsleden van het kinderdagverblijf hem gebeld om te vragen om discretie, nadat ze enkele uren eerder zijn klachten al hadden afgedaan als een 'simpele vorm van misbruik'.

Ook andere ouders vrezen nu dat hun kind is misbruikt. Zo vertelt een moeder dat haar zoon het verschrikkelijk vindt wanneer zijn luier wordt ververst, of dat hij niet graag wordt aangeraakt.'Wanneer ik hem ging afzetten, schreeuwde hij soms zo hard dat hij begon te hyperventileren.'




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten