maandag 18 juli 2011

Japanse vrouw woont jaar lang ongemerkt in kast in flat

Een alleenstaande Japanner is tot zijn ontzetting te weten gekomen dat een vrouw een jaar lang ongemerkt in zijn huis woonde. De 57-jarige man vond het vreemd dat er geregeld voedsel uit zijn koelkast verdween en verwittigde de politie, die de vrouw in een kast in zijn appartement vond.

De man uit Fukuoka, in het westen van Japan, installeerde zelf beveiligingscamera's in zijn appartement en riep de politie erbij toen hij op de beelden iemand door zijn woning zag lopen terwijl hij buitenshuis was. De agenten doorzochten de woning in het bijzijn van de Japanner en vonden de vrouw in een provisiekast, net groot genoeg om er in te liggen.

De vrouw was er zelfs in geslaagd een matras en enkele plastic flessen de kast in te slepen. Volgens een woordvoerder van de politie woonde de vrouw daar al ongeveer een jaar, hoewel ze er niet permanent verbleven zou hebben. Het is niet duidelijk hoe ze het appartement is kunnen binnendringen én hoe ze er al die tijd ongemerkt heeft kunnen verblijven. (sps)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten