vrijdag 26 augustus 2011

Opzienbarende beelden van landing UFO Siberië


Bewoners van een dunbevolkt gebied in de omgeving van de Russische stad Irkoetsk wisten niet wat ze zagen toen ze naar eigen zeggen de landing van een UFO vastlegden op de camera van hun mobiele telefoon.
De verbijsterde bewoners claimen dat ze vijf passagiers uit het schip zagen stappen. (zie foto onder)

De waarneming staat niet op zichzelf. In de dagen ervoor werden de Russische autoriteiten overspoeld met meldingen van mensen die vreemde lichtverschijnselen in de lucht en boven land hadden waargenomen.

Daarnaast werd er door veel mensen melding gemaakt dat ze een enorme explosie zagen en vooral hoorden van een blauw/roze vliegend object. Het Russische leger verklaarde dat er in de wijde omtrek geen legeroefeningen zijn geweest, maar ook dat er geen onderzoek zal worden gedaan naar de verschijnselen.






In doofpot?
Deze 'lakse houding van het Russische leger' is dan weer koren op de molen van de believers in UFO's die meteen van een doofpotaffaire repten.

Russen raken over het algemeen niet gauw in paniek over UFO-meldingen. De laatste keer dat een melding het nieuws haalde bleek het een grap van twee studenten te zijn die met wat verf, klei en kippenvlees 'lichamen van aliens' in elkaar hadden genutseld. het bleek een hoax.

Een vraag blijft zoals altijd onbeantwoord: waarom landen UFO's zo opvallend vaak in het onherbergzame Siberië?

Bekijk de video eventueel ook HIER.

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten