maandag 19 september 2011

Brit pleegt als levende vuurbal aanslag op gezin van vriendin

Tracy Jones en haar dochter Cailin. © FACEBOOK

Een 30-jarige man heeft vanmorgen in de buurt van het Engelse Manchester een aanslag gepleegd op het gezin van zijn vriendin. Hij stak zichzelf in de woonkamer als levende toorts in brand. De slachtoffers werden gered, de man overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.
Het drama gebeurde vanmorgen vroeg in de woning van de 40-jarige Tracy Jones. De man bevond zich in het huis in Altrincham en goot daar benzine over zich heen. Vervolgens stak hij zichzelf in brand, waarna hij als levende toorts door de woning liep. Tracy en haar oudste dochter Cailin probeerden het vuur nog te doven.

Uiteindelijk ging Cailin buiten om hulp schreeuwen en buren hielpen Tracy via een raam naar buiten. De brandweer kwam ter plaatse en zij haalden de kinderen uit hun bed. De man werd met zware brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag overleed. Tracy en haar drie kinderen verkeren in kritieke toestand. Ze liepen brandwonden op en ademden veel rook in.







De dader ging volgens de Daily Mail uit met het slachtoffer en vanmorgen stond hij plots aan haar deur. Het stel was in de woonkamer toen de man zichzelf vermoedelijk in brand stak. Een buurman belde de brandweer toen hij geschreeuw hoorde en glas hoorde breken. Er kwam rook uit de woning en de dochter van het gezin stond buiten om hulp te roepen.

Volgens getuigen zijn de vrouw en haar kinderen een normaal en vriendelijk gezin. De buurtbewoners zijn dan ook geschokt door de aanslag in hun doorgaans rustige omgeving.
(Redactie)

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten