woensdag 7 maart 2012

Jamie 'Eet gezond!' Oliver stapelt zelf de kilo's op

Effe schrikken toen we Jamie Oliver zagen verschijnen in Melbourne. De voorvechter van gezonde (school)maaltijden - herinnert u zich zijn traantjes nog? - lijkt zelf nogal te zondigen tegen zijn eigen principes...


Hij was er het hart van in dat zijn pogingen om de jeugd gezonder te laten eten niet altijd even succesvol waren. Maar nu lijkt Jamie Oliver zelf de calorieën niet te schuwen. De Britse tv-kok was te gast in Australië bij de lancering van zijn tweede 'Ministry of Food' in Melbourne. Sinds zijn laatste publieke optreden leken er toch wat kilootjes bijgekomen te zijn.

Jamie is vader van vier kindjes en is inmiddels 36 jaar. Hij poseerde bij een berg junkfood in zijn strijd tegen het wereldwijde probleem van obesitas, maar ook bij een tafel gezond eten. Om te laten zien hoe het moet. Een beetje ironisch toch.

The Naked Chef was 'casual' gekleed, met een grijze T-shirt, een kaki hemd, een jeansbroek en sportsloefen. Ongeschoren ook en zichtbaar erg vermoeid. The Naked Chef kapte nadien tijdens een interview ook een paar biertjes achterover. Niet goed bezig, of gewoon wat last van die vervelende jetlag?




Bron + foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten