donderdag 8 maart 2012

Vrouw bewaart resten van dode vader in koelbox

Een vrouw uit het Amerikaanse Louisiana heeft de resten van haar overleden vader maanden tot zelfs jaren in een koelbox bewaard. Het was haar bedoeling om op een gegeven moment zijn pensioen op te strijken.

De lugubere vondst werd gedaan nadat twee vrouwen in Slidell, nabij New Orleans, geen werkzaamheden aan hun huis wilden laten uitvoeren. De huisbaas schakelde de politie in. Daarop controleerden agenten de woning. Zij troffen het huis in een erbarmelijke staat aan, maar vonden niets verdachts.

De dochter was echter geschokt door het bezoek van de politie en ging naar het politiebureau. Daar bekende ze dat ze het lichaam van haar overleden vader sinds zijn dood in een koelbox bewaarde.

In bed
De 58-jarige vrouw vertelde hoe ze haar vader in zijn bed had laten liggen en zijn dood geheim had gehouden. Zijn vingers hakte ze af, zodat er geen vingerafdrukken konden worden genomen om het lichaam te identificeren. De rest van het lichaam bewaarde ze in de diepvries.

De agenten vonden het lichaam van de man in verre staat van ontbinding. Het was zelfs bijna vloeibaar. Beide vrouwen werden in hechtenis genomen voor een psychiatrische evaluatie. De kamergenote van de 58-jarige vrouw is intussen vrijgelaten.

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten