maandag 5 maart 2012

Man gebruikt boor als massageapparaat


Een man in Changchun, de provinciehoofdstad van Jilin in het noorden van China, neemt zijn toevlucht tot extreme middelen om zijn lichaamspijn te verlichten; hij boort in zijn vel.

De man gebruikt een boormachine met een boor van 10 centimeter lang om de binnenkant van zijn neusgaten te masseren en een slijpschijf om de eeltknobbels op zijn voeten te verwijderen.

"De boor heeft een toerental van 11.000 toeren per minuut en de slijpschijf wordt normaal gezien gebruikt om keukenmessen te slijpen", zegt de man. Ook vertelt hij dat hij al 10 jaar deze bizarre gewoonte heeft en hij er intussen in geslaagd is om bepaalde plaatsen op zijn lichaam te doorboren zonder pijn te voelen.

"Niet alleen is het niet pijnlijk, het is ronduit plezierig," vertelt hij. "Boren en slijpen kan de bloedcirculatie en lichaamswarmte verbeteren. Mijn gezondheid is er alleen maar op verbeterd sinds ik begon."

Ook probeerde de man zijn methodes al op andere mensen toe te passen, maar met weinig succes. "Het is moeilijk om er gewend aan te raken, dat is zeker."

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten