woensdag 30 mei 2012

550 katten in huis worden Israëlische man te veel

Wat zou je doen als je man, of vrouw, 550 katten adopteerde? Een groter huis laten bouwen? Of de scheiding aanvragen? Een Israëlische man opteerde voor het laatste.

Vrouwen en katten, het blijft een onweerstaanbare combinatie. Maar 'gekke kattenvrouwtje' blijkt niet alleen te slaan op ongehuwde vrouwen met een te veel aan moederliefde. Ook getrouwde vrouwen blijven dol op katten. Dat is op zich geen probleem, totdat ze de katten boven manlief gaan verkiezen.

Na 550 katten en een verruïneerd leven had een Israëlische man er schoon genoeg van. Hij diende een aanvraag tot scheiding in, op basis van een 'gehinderd leven'. Keer op keer stelde hij vast dat hij niet in zijn eigen bed kon slapen, omdat de katten het daar veel te leuk vonden. Ook zijn toegang tot de badkamer werd versperd, en koken was onmogelijk: de katten stalen de hele tijd het eten en liepen in de weg.

Gegronde reden tot echtscheiding? De Isralische rechtbank zag het toch anders en drong aan op een verzoening. Het koppel stemde in, maar de verzoeningspoging draaide op niets uit. Gesteld voor de keuze tussen katten of man, koos de vrouw voor... de katten.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten