zaterdag 12 mei 2012

Schokkend: tienermoeder blijft huilende baby meppen

De wereld reageert geschokt op een video van zware kindermishandeling die zich als een lopend vuurtje via het internet verspreid heeft.

Een 18-jarige Maleisische tienermoeder slaat op de huiveringwekkende beelden herhaaldelijk haar baby van acht maanden die op een bed ligt: eerst keihard op het hoofdje met een kussen maar daarna ook met de blote hand.

De onwezenlijke marteling duurt zo'n vier minuten (zie video hieronder). Een vriendin die de schokkende scène filmde, bracht de bewijslast naar de politie en de moeder werd voor de schandalige mishandeling veroordeeld tot 1,5 jaar cel. Het arme babymeisje stelt het wonderwel heel goed en is opgevangen in een pleeggezin.







De beelden zijn niet bestemd voor gevoelige kijkers en/of moeders. Het is onduidelijk wat de jonge moeder bezielde om haar baby zo toe takelen. De gruwelijke mishandeling gebeurde in Petaling Jaya, een voorstad van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur.

Ander kind kijkt toe
Op de video is te zien hoe de 18-jarige moeder aan de rand van het bed zit waarop haar baby ligt te huilen. Met een kussen begint ze keihard op het hoofdje van de baby te slaan. Vervolgens mept ze haar kindje ook met de blote hand op het hoofd. Een ander kind kijkt toe.

Het weerloze piepjonge meisje begint almaar harder te huilen, maar de moeder toont absoluut geen genade, zelfs niet als het meisje op de knie van haar moeder troost komt zoeken. Met geweld gooit ze haar dochtertje weer van zich af. Na een tijdje grijpt ze de baby ook bij haar hoofdje en op het einde van de video slaat ze ook hard op de beentjes van haar baby.

Het goede nieuws is dat het kindje ongedeerd uit de mishandeling kwam. Het meisje werd opgevangen in een pleeggezin. Op internet regent het uiteraard diep verontwaardigde reacties.



Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten