zondag 17 juni 2012

Twee zusjes in Thais toeristenresort mogelijk vergiftigd

In Thailand zijn de lichamen van twee Canadese zussen gevonden die mogelijk zijn vergiftigd. Audrey (20) en Noémi (26) werden aangetroffen in het populaire toeristenresort Phi Phi Palm Residence Hotel op het eiland Phi Phi.

Volgens een politiewoordvoerder werden de lichamen vrijdag aangetroffen onder het braaksel en met andere 'tekenen van een toxische reactie'. De vrouwen uit de provincie Québec waren waarschijnlijk al meer dan twaalf uur dood toen een kamermeisje de vondst deed.

Gif
De autoriteiten zeggen in de Phuket Gazette dat de zussen huidbeschadigingen hadden, dat hun tandvlees had gebloed en dat hun vinger- en teennagels blauw waren. De politie vermoedt dat de vrouwen vergiftigd werden, en stelt dat er in de hotelkamer geen tekenen van geweld te zien waren. Een autopsie moet nu de exacte doodsoorzaak uitwijzen.

In 2009 werden ook al een Amerikaanse en een Noorse vrouw dood aangetroffen in een gastenverblijf op Phi Phi die aan soortgelijke verschijnselen leken te lijden. Zij waren gedehydrateerd en hadden veel moeten overgeven, maar hun exacte doodsoorzaak werd nooit achterhaald.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten