woensdag 3 juli 2013

Taco Bell-klanten krijgen zak vol geld in plaats van burrito's

Drie klanten van de Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell kregen per abuis in plaats van hun bestelde taco's en burrito's, 3600 dollar mee. Ze kwamen hier pas achter toen ze al weer even op weg waren nadat ze door de drive-thru van het restaurant in Kentwood waren gereden. Het drietal besloot om te keren en het geld eerlijk terug te brengen.

Kennidi Rue, Luke Postma en Grant Kuse openden hun zakken met eten en vonden de stapels bankbiljetten. 'We telden alles op en vroegen ons af wat nu te doen?' vertellen ze tegen de lokale zender WZZM.

In eerste instantie wilden de drie het geld wel houden, maar uiteindelijk besloten ze dat niet te doen. 'Je vraagt je af, wat horen we nu te doen? We concludeerden dat we ons nooit schuldig zouden voelen als we het terug zouden brengen.'

Naar verluidt, huilde de Taco Bell-medewerker die de zakken geld gaf, toen de drie eerlijke vinders ze kwamen retourneren. Het is het beleid van de restaurantketen dat het geld eerst in de zakken wordt gestopt voordat ze naar de bank gaan. In 2010 vergiste een medewerker zich ook al eens en gaf een zak met 2000 dollar weg.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten