donderdag 26 september 2013

Vrouw slaat 'pedofiel' zomaar dood met honkbalknuppel

De 30-jarige Forsythia Owen bekende de moord. © Kos.


Een vrouw in Inglewood, Colorado, heeft aan de politie bekend dat ze een man met een honkbalknuppel heeft doodgeslagen. De vrouw, de 30-jarige Forsythia Owen, beweert dat de man een kind had misbruikt. Dit meldt The Huffington Post.


De vrouw trof de 42-jarige Denzel Rainey slapend aan in een steeg en begon hem met de honkbalknuppel te slaan. Aan de politie verklaarde ze dat de man nog ademde toen ze hem vorige zondag achterliet in de steeg.

'Owen verklaarde dat ze hem doodde. Ze zwaaide met haar handen en demonstreerde hoe ze hem herhaaldelijk sloeg omwille van wat hij had gedaan', zo staat in het politierapport. Volgens het autopsierapport had Rainey zes gebroken ribben die zijn lever perforeerden, twee gebroken armen, een gebroken pols en een schedelbreuk.

Owen verklaarde dat een meisje van vier haar had gezegd dat Rainey, een vader van drie kinderen die door zijn alcoholverslaving dakloos was geworden, haar had aangerand. Owen werd al eerder wegens geweldpleging aangehouden. Vlak voor ze maandag door de politie werd ondervraagd, postte ze het bericht 'ik ga naar de gevangenis' op haar Facebookmuur.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten