woensdag 7 mei 2014

Langste bruid ter wereld door de knieën na aanzoek

Om haar man straks na het ja-woord een zoen te geven moet Elisany de Cruz Silva flink door de knieën. Het weerhoudt de langste tiener ter wereld er in ieder geval niet van. Binnenkort stapt het Braziliaanse model in het huwelijksbootje met haar 40 centimeter kortere verloofde.

Elisany de Cruz Silva is al drie jaar stapelverliefd op Francinaldo da Silva Carvalho. Het enige 'obstakel' in hun relatie is hun lengteverschil. De 18-jarige de Cruz Silva meet 2 meter 3, haar verloofde slechts 1 meter 63.

Elkaar een handje of zoen geven gaat niet zonder een kleine barrière te overbruggen. Maar dat mag de pret niet drukken. In maart waren de rollen even omgedraaid en ging Francinaldo op zijn knieën. De 23-jarige vroeg zijn 'grote' liefde ten huwelijk.

Gigantisme
De Cruz Silva lijdt aan een zeldzame vorm van gigantisme veroorzaakt door een tumor op haar hypofyse. Op school werd de langste tiener ter wereld erg gepest met haar aandoening. Dat is nu verleden tijd. Francinaldo is onwijs trots op zijn verloofde.

'Ik ben alleen maar aan het opscheppen dat zij mijn liefde is', vertelt hij aan deDaily Mail. 'Iedereen vindt haar mooi en wat wij hebben is heel speciaal'. De langste bruid ter wereld woont nu een jaar samen met haar vriend en hoopt binnenkort zwanger te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten