zaterdag 20 december 2014

Amerikaanse koopt dode foetussen zonder het te weten

Archiefbeeld van opslagruimtes. © Flickr - Mike Mozart.


Slechts veertig dollar betaalde Regina Zimmer voor de inhoud van een opslagruimte in het Californische Colfax. Maar toen ze de deur opende en haar nieuwe aankopen bekeek, kreeg ze een naar gevoel. Al was het maar door de verschrikkelijke stank die er hing. Zimmer vond onder meer een opgezet dier en zakken afval. Omdat ze het niet vertrouwde, belde ze de politie. Die deed vervolgens een macabere ontdekking.

Agenten kwamen poolshoogte nemen en troffen de resten van een foetus of kleine baby aan in een container, zoschrijft CNN. ,,Je kon een schedel, een kaakbot en haar zien'', zegt Zimmer, die zelf moeder is. Later, in het mortuarium, werd een tweede foetus gevonden in de container. De lichaampjes lagen waarschijnlijk al zo'n zes maanden in de opslagunit. ,,Je gooit je kind toch niet zomaar bij het afval?'', vraagt Zimmer zich af.

De politie probeert nu te achterhalen of de baby's levend zijn geboren. Een 32-jarige vrouw, mogelijk de moeder van de baby's, is opgepakt en wordt verhoord.

Storage Wars
Koopjesjager Regina Zimmer mocht voorafgaand aan de aankoop alleen de buitenkant van de opslag bekijken, net zoals in het tv-programma Storage Wars, in Nederland uitgezonden door SBS. In de Amerikaanse realityserie kopen professionele koopjesjagers tijdens veilingen grote partijen spullen op, in de hoop dat er iets waardevols tussenzit. Af en toe hebben ze beet, maar vaak betalen de kopers dik voor niets meer dan oude rommel.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten