donderdag 23 augustus 2012

Thaise moeder verwart zoons met varkens en eet ze op

Een Thaise vrouw is aangeklaagd voor het doden, koken en opeten van haar eigen zoons. De vrouw dacht dat haar zoons varkens waren. De geestelijk zieke vrouw bleek te maken te hebben met hevige hallucinaties toen zij de misdaad pleegde.

De vrouw, die lid is van de Musur bergstam in Chiang Mai, het noordelijke district van Thailand, heeft haar zonen van 1 en 5 jaar 'afgeslacht' en opgegeten. Zo schrijft de Bangkok Post. Volgens de Thaise krant trof de politie de vrouw slapend aan met een aantal lichaamsdelen bezaaid om haar heen. De vrouw is vanaf 2007 in behandeling voor een geestelijke ziekte.

Een of twee maanden geleden is de vrouw gestopt met het nemen van haar medicijnen. Uit een ziekenhuisrapport komt naar voren dat de vrouw leed aan heftige hallucinaties en bang was dat iemand haar iets aan zou doen.

Dit jaar vonden er meerdere gevallen van kannibalisme plaats. Zo heeft de politie in Papoea-Nieuw-Guinea een man opgepakt voor het opeten van penissen en hersenen van zijn slachtoffers. In Brazilië zijn drie mensen opgepakt nadat zij een aantal vrouwen opzettelijk hebben gebakken en opgegeten.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten