maandag 11 mei 2015

Vrouw serveert haar gasten glaasje melk met dode huid

© kos.


Sarah Preston Schrok riskeert tot 25 jaar gevangenis. De Amerikaanse verzamelde de dode huid van haar voeten en mengde het met de melk die ze op tafel zette voor haar gasten. Dat schrijft news.com.au.

Allison Depriest merkte dat er iets mis was met de melk die ze geserveerd kreeg toen ze aan tafel zat bij Schrok in Mechanicsville, Virginia. Nadat ze het glas aan haar lippen gezet had, begon ze te hoesten. Seconden later moest ze overgeven en toen werd duidelijk dat er iets in het glas melk zat. Ook Jessica Whitney Hurry kreeg het moeilijk. Toen de dames de melk die ze gedronken hadden, aanschouwden, zagen ze witte stukken vel.

Schrock die aan diabetes lijdt, verzamelde volgens Hurry de dode huid van haar voeten. Schrock ontkende dat ze het in de melk gedaan had. Ze moet zich in ieder geval verantwoorden voor het 'contamineren van voedsel'. Als ze schuldig bevonden wordt, dan riskeert ze tot 25 jaar cel.

Op 28 april werd ze al eens gearresteerd en opgesloten op verdenking van geweldpleging tegen een vrouw. Ze mocht de gevangenis verlaten op voorwaarde dat ze geen contact meer zou hebben met haar slachtoffer. Toen ze het gebod aan haar laars lapte, werd ze op 3 mei alweer opgepakt.




Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten