donderdag 12 januari 2012

Vrouw geeft borstvoeding achter stuur en knalt op vrachtwagen

© THINKSTOCK

Een moeder die haar baby borstvoeding gaf terwijl zij achter het stuur zat, is tegen een vrachtwagen gebotst. De Zweedse en haar baby overleefden de klap.
De 30-jarige moeder reed op de autosnelweg E20 in het westen van Zweden toen ze tegen de vrachtwagen botste. Ze zat achter het stuur met haar drie weken oude baby op schoot en had de vrachtwagen - die voor haar op de remmen ging - te laat opgemerkt. Haar andere twee kinderen zaten op de achterbank in een zitje. De airbags van de wagen hebben het leven van de vrouw en haar baby gered.

Volgens de politie ging het om een vrij zware klap waarbij de voorkant van de wagen volledig vernield werd. De moeder en haar kinderen herstellen van de klap in het ziekenhuis van Skövde.

De politie van Lidköping wil de moeder aanklagen, maar zal haar eerst ondervragen. 'We moeten haar officiële verklaring nog opnemen maar ze heeft al toegegeven dat ze haar baby borstvoeding gaf achter het stuur', zegt een politieman die betrokken is bij het onderzoek in de krant Expressen.
(Redactie)

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten