dinsdag 12 juni 2012

Man slaat betrapte aanrander van dochter (4) dood

In de Amerikaanse staat Texas heeft een man de aanrander van zijn vierjarige dochtertje doodgeslagen met zijn blote vuisten. De vader had hem zaterdag op heterdaad betrapt, zegt sheriff Micah Harmon van Lavaca County aan CNN.

De 47-jarige dader was een kennis van de vader, en hielp hem bij de verzorging van zijn paarden. Hij sloeg tijdens een sociale bijeenkomst toe toen het meisje alleen in de woning was. Familieleden waren buiten paarden aan het verzorgen, aldus Harmon.

Slagen
De vader, van wie de naam niet wordt vrijgegeven, keerde terug naar binnen en betrapte de man terwijl hij zijn dochtertje aan het misbruiken was. Hij sloeg de aanrander herhaaldelijk op het hoofd, waardoor die ter plaatse overleed. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht voor een onderzoek. 'Ze is oké, buiten uiteraard het mentale trauma', zegt Harmon.

Vervolging
De vader stelt heel veel spijt te hebben, en niet te hebben geweten dat de aanrander ging sterven. Het is nog niet zeker of de vader zal worden aangeklaagd. 'Je hebt het recht om je dochter te verdedigen', antwoordde de sheriff op een vraag daarover.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten