vrijdag 31 augustus 2012

Politie bekijkt nieuwe Maddie-tip

De Britse politie bekijkt een nieuwe tip over het meisje Madeleine McCann, dat in 2007 spoorloos verdween in Zuid-Portugal. Dit keer zou ze wellicht zijn gezien op een vlucht van Ibiza naar München, meldden Engelse media vrijdag.

Een Duitse toerist zag een meisje dat op 'Maddie' leek, in gezelschap van een Duitse familie. Ze zou geheel niet in het gezelschap hebben gepast en Engels spreken, aldus het relaas. De 42-jarige toerist maakte ook een foto van het meisje, dat hij 7 tot 10 jaar oud schatte.

Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 op bijna 4-jarige leeftijd uit een vakantie-appartement in Praia da Luz. Dat gebeurde terwijl haar ouders in de buurt uit eten waren.

De politie krijgt met regelmaat meldingen dat Maddie zou zijn gezien, onder meer in Amsterdam. Tot nu toe was het steeds vals alarm.

Ondertussen blijft het mysterie de gemoederen bezighouden. Scotland Yard drong er dit jaar nog bij de Portugese politie op aan het onderzoek te heropenen, omdat er nog voldoende aanknopingspunten zouden zijn. De Portugezen zagen echter niet genoeg aanleiding de speurtocht te hervatten

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten