vrijdag 4 januari 2013

Baby grijpt vanuit baarmoeder naar vinger arts

Baby Nevaeh was nog niet eens uit de baarmoeder toen ze al richting vingers van de dokter greep. De trotse ouders plaatsten het opvallende plaatje op Facebook en de foto verspreidt zich inmiddels razendsnel via internet.

Alicia Atkins uit Glendale (Arizona) beviel op 9 oktober via een keizersnede. Haar echtgenoot Randy stond op de eerste rij om het speciale moment vast te leggen. 'De dokter maakte me er plots attent op dat ze zijn vinger vastpakte. Ik rende ernaartoe en maakte vol ontzag deze wonderbaarlijke foto', aldus een trotse vader in de Daily Mail.

Op 26 december deelde de moeder het kiekje met haar familie en vrienden op haar Facebookpagina. 'Dit was tien weken geleden, toen mijn water brak en ik een keizersnede had. Echt ongelooflijk, iets om voor eeuwig te koesteren', schreef ze erbij.

Tot haar verbazing regende het positieve reacties. 'We dachten dat mensen het wansmakelijk zouden vinden', aldus een verbaasde Alicia. Baby Nevaeh -Heaven achterstevoren gespeld- verkeert trouwens in goede gezondheid.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten