zaterdag 8 juni 2013

Vrouw rijdt na botsing stug door naar kapper

Een 48-jarige vrouw uit Numansdorp vindt geverfde haren kennelijk belangrijker, dan een aanrijding met haar auto. Onderweg naar de kapper veroorzaakte de vrouw woensdagmiddag een ongeluk op de Rijksstraatweg in Klaaswaal. De botsing weerhield de vrouw er niet van haar weg naar de kapper te vervolgen, dat meldt het AD.

Bij een wegversmalling gaf ze geen ze voorrang aan een tegenligger. Er volgde een botsing, waarbij de auto van de tegenligger flink beschadigd raakte, maar de vrouw reed stoïcijns door.

Ze stapte vervolgens doodleuk bij de kapper naar binnen om haar haren te laten verven. Helaas voor de autobestuurster hadden ooggetuigen haar gevolgd. Niet veel later stapte de gealarmeerde politie naar binnen en plukte haar uit de kappersstoel. Op de vraag waarom zij niet was gestopt, antwoordde de vrouw: 'Afspraak is afspraak.'

Vermoedelijk was dat niet de enige reden waarom de Numansdorpse doorreed. Ze bleek ook flink onder invloed van alcohol. De blaastest wees uit dat zij ruim 6,6 keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten