dinsdag 6 augustus 2013

Bedwelmd tijdens slaap, daarna brutaal beroofd

De familie Blom voor de camper waarin zij zo brutaal beroofd werden © ..


Een Werkendams gezin is op brutale wijze beroofd tijdens de vakantie in Zweden. Terwijl vader Gellof Blom (58), moeder Jeannette (54) en dochter Marisse (20) sliepen, drongen dieven hun camper binnen.

Volledig berooid zitten Gellof, Jeanette en Marisse voor hun camper. Ze hebben zelf geen cent meer. 'We hebben genoeg geld op de bank staan, maar kunnen er niet bij komen,' vertelt Jeanette aan AD/De Dordtenaar.

Tas kwijt
De ellende voor familie Blom begon vorige week toen vader Gellof de camper parkeerde in de buurt van de plaats Ulricehamn, 'Het was geen officiële camperplek, maar het was daar de hele dag een komen en gaan van mensen. Ik voelde me er geen moment onveilig,' zegt Gellof.

De volgende ochtend lijkt er niets aan de hand. Tot Jeanette haar tas in de camper niet kan vinden. Daarna ontdekt de Werkendammer dat hij zijn portemonnee kwijt is. 'Op dat moment reden we weg en klapte de deur aan de bijrijderskant open. Het kwartje viel. We waren beroofd.'

Bedwelmd
Ondertussen barsten de familieleden van de hoofdpijn. 'We vermoeden dat we zijn bedwelmd met gas. Het is toch raar dat we niets hebben gemerkt. En onze hond is ook niet gaan blaffen. Die lag daarna ook twee dagen voor dood in zijn mand,' vertelt Jeanette.

'Voor bedwelming waarschuwen ze wel voor als je naar Frankrijk, Spanje of Italië reist, maar Zweden staat toch bekend als heel erg veilig.' De familie Blom twijfelt ondertussen of die haar vakantie in Zweden voortzet. ,,We zouden overmorgen doorreizen naar Stockholm, maar we gaan de komende dagen overleggen. De schrik is verdwenen, maar de vakantiepret is wel weg.'





Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten